Değerli Öğrencilerimiz;

2022/2023 akademik yılı bahar dönemi çevrimiçi olarak 20 Şubat 2023 tarihinde başlamış olup ders ekle-sil haftası da 03 Mart 2023 tarihinde tamamlanmıştır.

Ders kayıt işlemlerinizi tamamladığınız Öğrenci Bilgi Sisteminde yer alan ders/şube listeleri kesinleşmiş durumdadır. Ara sınavlar ve Yarıyıl sonu sınavlarına ait not girişleri bu ders/şube listesine göre tamamlanacağından, mağduriyet yaşamamanız adına ders programı ve onaylı ders listenizi Öğrenci Bilgi Sisteminden kontrol etmeniz büyük önem arz etmektedir.

Konuya dair taleplerinizi; kayıtlı olduğunuz Fakülte Dekanlığına, Enstitü Müdürlüğüne ve hazırlık öğrencilerinin ise Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürlüğü'ne göndermeniz uygun olacaktır.

Bahar döneminde başarılar dileriz.