Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı öğrenci merkezli bir üniversite olmanın bilinciyle hareket ederek akademik ve idari birimler ile uyum içerisinde çalışmakta, gelişen bilgi teknolojilerini kullanarak planlanan eğitim öğretim sürecinin düzenli yürütülmesini sağlamaktadır. Daire Başkanlığımız adaylara, öğrencilere, mezunlara, öğretim elemanlarına ve hizmet vermekte olduğumuz kurumlara, güvenli ve hızlı bilgi belge hizmeti sunarak öğrenci, öğretim elemanı ve çalışanların memnuniyetini ön plana çıkarmaya çalışan bir birim olma çabası içindedir.

Temel değerlere saygılı, ekip çalışmasına önem veren, kalite standartlarından ödün vermeyen, toplam kalite anlayışını benimsemiş, öğrenci, personel ve dış paydaş memnuniyetini ön planda tutan, sürdürülebilir kalkınmaya destek veren ve hesap verebilir bir çalışma anlayışını sürdürmekteyiz.

Misyon & Vizyon

Misyonumuz

Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı; bilgiye ulaşmayı ve bilgi üretmeyi kendine görev edinmiş bireyler yetiştirmek amacıyla eğitim-öğretim faaliyetlerini ilgili birimlerle koordine içinde, evrensel standartlarda yürütmektedir.

Vizyonumuz

Öğrenim kazanımlarını kaliteli olarak geliştirip ulusal ve uluslararası standartlarda öğrenci yetiştirmek için ilgili birimlerle uyum içerisinde eğitim-öğretim faaliyetlerini gerçekleştirmektir.

oidb