2023-2024 Akademik yılı Güz dönemi Başarı Durumuna göre (GANO) Yatay Geçiş Başvuru Sonuçlarının İlanı

4 Ağustos 2023 tarihinde Fakülte/Bölümler tarafından başvuru sistemi üzerinden ilan edilecektir. Ayrıca bir duyuru yapılmayacaktır.

İlgili takvim için;

Fakülte iletişim adresleri:

Siyasal Bilgiler Fakültesi: sbf@asbu.edu.tr

Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi: sbbf@asbu.edu.tr

İlahiyat Fakültesi: iif@asbu.edu.tr

Hukuk Fakültesi: hukuk.fakultesi@asbu.edu.tr

Yabancı Diller Fakültesi: ydf@asbu.edu.tr

Kesin Kayıt 14 Ağustos 2023-09.00 16 Ağustos 2023-16.30
Yedek Kayıt 17 Ağustos 2023-09.00 17 Ağustos 2022-16.30

Kesin kayıt evrakları: Başvuru evraklarının asıllarıdır. Posta yoluyla, e-posta yoluyla veya çevrim içi kesin kayıt yapılamaz. Yasal vekil- temsilci üzerinden (noter) kesin kayıt yapılabilir. Kesin kayıt tarihlerinde kayıt yaptırmayan adaylar kayıt hakkını kaybetmiş olacaklardır.

Kesin Kayıtta İstenen Belgeler:

1. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

2. Fotoğraf (4 adet)

3. Sisteme Yüklenen Başvuru Belgelerinin Asılları

4.Yatay Geçişe Engel Bir Durumun Olmadığına Dair Geldiği Üniversiteden Alacağı Resmi Yazı veya Belge

Kesin Kayıt adresi: Öğrenci işleri Ofisi, Ziraat hizmet binası Çankırı caddesi No:3 Ulus-Altındağ Ankara

oidb@asbu.edu.tr

Önemli Not: Yatay geçiş başvurunuz kabul edildiğinde, geldiğiniz Üniversite'de Yabancı Dil hazırlık sınıfı okumuş olup-olmadığına bakılmaksızın ASBÜ-Yabancı diller Yüksekokulu tarafından yapılacak Seviye Tespit Sınavına ve Muafiyet Sınavlarına girmeniz gerekmektedir.

ZORUNU YABANCI DİL HAZIRLIK SINIFI BULUNAN BÖLÜMLER İÇİN (ÖNEMLİ !!!!)

ASBÜ Yabancı Diller Yüksekokulu İngilizce/Arapça/Rusça Hazırlık programları akademik takvimi için:

(Seviye Tespit Sınavı (İngilizce & Arapça-Rusça Hazırlık): 18 Eylül 2023 Pazartesi (09:00-Seviye Tespit Sınavı (İngilizce) /14:00 Seviye Tespit Sınavı (Arapça ve Rusça))

(Muafiyet Sınavı (İngilizce & Arapça Hazırlık): 21 Eylül- 22 Eylül 2023 Perşembe-Cuma

21 Eylül 2023 Perşembe 10:00 Yabancı Dil Yeterlilik Sınavı - İngilizce (Okuma, Dinleme ve Yazma )

22 Eylül 2023 Cuma 10:00 Yabancı Dil Yeterlilik Sınavı - İngilizce (Konuşma)

22 Eylül 2023 Cuma 10:00 Yabancı Dil Yeterlilik Sınavı - Arapça ve Rusça (Okuma, Dinleme, Yazma ve Konuşma)

YDYO Hazırlık Akademik takvimi

ASBÜ-YDYO-Yabancı Diller Yüksekokulu, Hacı Bayram Mahallesi  Cumhuriyet Cad. No:2/3 06050 Ulus, Altındağ/ANKARA

Telefon: +90 312 596 44 44 - 45

Hazırlık STS ve Muafiyet sınavına dair bilgiler ve sorularınız için;