2020-2021 Akademik Yılı Bahar Dönemi İnteraktif Ders Kayıt İlanı için;

ÖNEMLİ HATIRLATMA:

a) İkinci aktif üniversitede kaydı bulunan öğrencilerin, 15 Şubat 2021 -19 Şubat 2021 arası ders kayıtlarından önce mutlaka Katkı Payını online eğitim ödemelerinden Halk Bankası; şube, ATM veya internet bankacılığı üzerinden öğrenci numarasıyla yatırması gerekmektedir.  (Harç tutarları; obs-öğrenci kartından öğrenilebilir. Harç tutarları Resmi Gazete 2020/2021 için: ) Harç borcu olanlara obs-ders seçme ekranı açılmamaktadır.

b) Hazırlık sınıfı öğrencilerinden, hazırlık sınıfını tekrar eden öğrenciler bahar döneminde sınıflarında yabancı dil hazırlık eğitimine devam edebilmeleri için mutlaka harç ücretlerini yatırmaları gerekmektedir. Harç borcu olanların bahar dönemi ders kayıtları yapılmayacaktır. Bu durumdaki öğrenciler de hazırlık modül ve muafiyet sınavlarına giremeyeceklerdir. Bu durumdaki öğrenciler, Katkı Payını (harç) online eğitim ödemelerinden Halk Bankası; şube, ATM veya internet bankacılığı üzerinden öğrenci numarasıyla yatırması gerekmektedir. (Harç tutarları; obs-öğrenci kartından öğrenilebilir. Harç tutarları Resmi Gazete 2020/2021 için: )