3 Mart 2023 tarih ve 32121 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan “Olağanüstü Hal Kapsamında Yükseköğretim Alanında Alınan Tedbirlere İlişkin 129 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi” kapsamında,

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı Bahar dönemi harçlarını daha önce yatırmış olan öğrencilerin harç tutarları iade edilecektir.

İade işlemlerinin yapılabilmesi için öğrencilerin çok amaçlı dilekçeyi doldurarak (dilekçede öğrencinin kendi hesabına ait IBAN numarasını belirtmesi gerekmektedir) kayıtlı oldukları Fakülte Dekanlığı/Enstitü Müdürlüğü mail adresine göndermesi gerekmektedir. Yabancı Dil Hazırlık programına devam eden öğrenciler ise eğitim aldıkları Yabancı Diller Yüksekokuluna taleplerini iletmeleri gerekmektedir.

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesine ulaşmak için tıklayınız.

03.03.2023 Tarihli Depremden Etkilenen Öğrencilerin Katkı Payı ve Öğrenim Ücretine İlişkin OHAL Kararnamesi Konulu YÖK Yazısı için tıklayınız.