Skip to main content
2022/2023 Akademik Yılı Güz Dönemi Başarı Durumuna (GANO) Göre  Kurumlararası Yatay Geçiş Başvuruları 

Başvuru Tarihleri : 18 Temmuz 2022 - 22 Temmuz 2022

 

2022-2023 Başarı Durumuna Göre (Gano)  Kurumlararası Lisans Yatay Geçiş Kontenjanları için;

ÖNEMLİ AÇIKLAMA: Başarı Durumuna Göre (Gano)  Kurumlararası Lisans Yatay Geçiş için  %100 yabancı dille eğitim veren programlara Başarı durumuna göre Kurum içi ve/veya Kurumlar arası yatay geçiş (AGNO ile) başvurusunda bulunacak öğrencilerin geldiği bölümde eğitim aldığı dönem derslerinin tamamının %100 ilgili yabancı dilde olması (YÖK 5/ı dersleri hariç) ve öğrencinin eğitim gördüğü Üniversitedeki bölüme ait eğitim dilinin %100 ilgili yabancı dil olduğunun ÖSYM Kılavuzunda belirtilmesi gerekmektedir. 

Başvuru Yapmak İstiyorum. Tıklayınız.

Taahhütname  için; 


Not: 2022-2023 Başarı Durumuna Göre (Gano)  Kurumlararası Lisans Yatay Geçiş Başvuruları 18/07/2022 ile 22/07/2022 tarihleri arasında; https://obs.asbu.edu.tr/oibs/hoa_app/login.aspx adresinden online olarak yapılacaktır. Şahsen veya posta yoluyla başvuru kabul edilmeyecektir.

ÖNEMLİ!! Yatay geçiş başvurunuz kabul edildiğinde, geldiğiniz Üniversite'de Yabancı Dil hazırlık sınıfı okumuş olup-olmadığına bakılmaksızın ASBÜ-Yabancı diller Yüksekokulu'nun 12-13-14-15-16 EYLÜL 2022 tarihinde M Blok'ta yapılacak Seviye Tespit Sınavına ve Muafiyet Sınavlarına girmeniz gerekmektedir.


YATAY GEÇİŞ SONUÇLARI (5 Ağustos2022 Saat:16:30) ayrıca ilan edilmeyecek olup Fakülte Yatay Geçiş Komisyonu tarafından sistem üzerinden yapılan değerlendirmeler, yine sistem üzerinden Faküleler tarafından öğrenci başvuru sayfalarında ilan edilecektir.

Fakülte iletişim adresleri:

Siyasal Bilgiler Fakültesi: sbf@asbu.edu.tr

Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi: sbbf@asbu.edu.tr

İslami İlimler Fakültesi: iif@asbu.edu.tr

Hukuk Fakültesi: hukuk.fakultesi@asbu.edu.tr

Yabancı Diller Fakültesi: ydf@asbu.edu.tr


 

 

DuyuruTarihi

We use cookies to ensure you get the most of our services

By using asbu.edu.tr, you are consenting to the use of cookies.