Ana içeriğe atla

2020 Dikey Geçiş Sınavı  Ek Yerleştirme ile Üniversitemize Yerleşen Adayların Kayıt İşlemleri

2020 Dikey Geçiş Sınavı (DGS) Ek Yerleştirme sonucuna göre Üniversitemize kesin kayıt hakkı kazanan adaylar21 Kasım-25 Kasım 2020 tarihleri arasında https://www.turkiye.gov.tr/yok-universite-ekayit adresinden e-devlet şifresi ile giriş yaparak kesin kayıt işlemlerini gerçekleştirebileceklerdir.

Elektronik kayıt yapan adayların intibak ve muafiyet işlemleri yapılacağı için kayıt için gerekli belgelerin asıllarını 27 Kasım 2020 tarihi mesai bitimine kadar Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Çankırı Cad.No:3 Ziraat Hizmet Binası Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı adresine bizzat veya posta/kargo ile teslim etmeleri gerekmektedir. Posta/kargo ile tarafımıza ulaşmayan veya evrak tesliminde gecikme yaşanması durumunda sorumluluk öğrenciye aittir.

e-devlet üzerinden kayıt yapılamadığında; adayların 23 Kasım-27 Kasım 2020 tarihleri arasında Üniversitemiz Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına (ASBU/Ulus Çankırı Cad.No:3 Ziraat Hizmet Binası) aşağıdaki belgeleri getirerek bizzat başvurmaları gerekmektedir.

Kayıt için Gerekli Belgeler:

1.      2020-DGS Ek  Yerleştirme Sonuç Belgesi,

2.      Ön Lisans Diplomasının Aslı veya Yeni Tarihli Mezuniyet Belgesi, (Başarı belgesi mezuniyet belgesi yerine kullanılamaz)

3.      Lise Diplomasının Aslı,

4.      Nüfus Cüzdanı Fotokopisi,

5.      6 adet (4,5×6,0 cm) Boyutunda Fotoğraf,

6.      Öğrencilerin Önlisans Programında Görmüş Oldukları Derslere Ait Onaylı Transkript,

7.      Onaylı Ders İçeriği.

Kayıt için yukarıda belirtilen belgeleri hazırlayarak Öğrenci İşleri Ofisine belirtilen tarihler arasında eksiksiz olarak teslim ediniz. Belirtilen tarihler arasında kayıt için gerekli belgeleri ilgili birime teslim etmeyen öğrencilerin kayıt işlemleri tamamlanmamış olduğundan geçersiz sayılacaktır.

NOT: Farklı bir Yükseköğretim kurumunda lisans programında öğrenim gören öğrencilerin Üniversitemize kayıt yaptırabilmeleri için diğer Üniversitedeki kayıtlarını sildirmeleri gereklidir.

DuyuruTarihi

Hizmetlerimizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz.

asbu.edu.tr' yi kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.